Coachaan asiakkaitani ”hetkessä” ja ajan hermolla perustuen arvoihin, luottamukseen ja inhimillisyyteen. Haluan, että ihmiset, tiimit ja ryhmät onnistuvat työtehtävissään ja saavuttavat tavoitteensa. Uskon, että ihminen on parhaimmillaan saadessaan olla oma itsensä, ollessaan tietoinen omista vahvuuksistaan ja tehdessään sellaista, joka tuntuu hänestä merkitykselliseltä. Oma tavoitteeni coachina on auttaa ihmisiä, tiimejä ja ryhmiä ”olemaan parhaimmillaan omana itsenään”.

Olen sertifioitu ammatti-coach (Certified Professional Coach), International Coach Federation, ICF:n ACC-tutkinnot vuosina 2014, 2017 ja 2020. ICF on coach-ammattilaisten toimialajärjestö, joka maailamanlaajuisesti vastaa ydinosaamisen ja eettisten periaatteiden laadun toteutumisesta.

Volition Booster coach, joka tukee tavoitteiden saavuttamista PhD Ria Parppein mallin mukaisesti, 2016.

MSc, Organizational Development & HR, Manhattanville College, New York, 2001.

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja sekä työterveyshoitaja, Helsingfors svenska sjukjvårdsinstitut ja Työterveyslaitos 1976-1985.

Työskentelin viimeksi Kehityspäällikkönä ja sisäisenä Coachina Folkhälsanilla 2001-2019.

Tällä hetkellä minulla on oma yritys Riverside Consulting Oy. Tarjoan coaching-palveluita sekä tukea yhteisöjen toiminnankehityksessä erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon alalla. Pidän myös esitelmiä, järjestän workshoppeja sekä tarjoan mentor-coachingia.

Ota yhteyttä, jos haluat tietää enemmän

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Lets_dance_in_the_moment-1024x576.png